Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen van WV Eemland, en wat een fantastisch wielerweekend was het! De zon scheen volop, de opkomst was geweldig, en de sfeer zat er goed in. We willen een groot dankwoord richten aan alle organisatoren, deelnemers, vrijwilligers, ouders en supporters. Jullie enthousiasme en inzet maakten dit evenement tot een groot succes!

Tijdens het clubkampioenschap hebben we genoten van spannende wedstrijden, en het is geweldig om te zien dat voor sommige renners dit hun allereerste wedstrijd was. Super dat jullie deze uitdaging aandurfden! Daarnaast had de Koppeltijdrit, net als de Koppelcross, weer veel enthousiaste deelnemers. Hopelijk zien we volgend jaar nog meer moeders meedoen!

Clubkledingmarkt

De clubkledingmarkt op zaterdag was ook een groot succes. Meer dan 50 kledingstukken wisselden van eigenaar! We hopen dat jullie veel plezier hebben van jullie nieuwe aanwinsten.

Nieuwe records

Tijdens het kampioenschap werd er een nieuw baanrecord gevestigd door Koen Lems, die maar liefst 50,8 km/u reed! Ook willen we Jaap feliciteren met zijn titel als Local Legend ā€“ 524 keer het rondje in 90 dagen, wat een prestatie! šŸŽ‰ Lees meer…

Aanmoedigingsprijs en Renner van het Jaar

Dit jaar ging de aanmoedigingsprijs naar Lynn, die ondanks tegenslag na een geweldige prestatie op het NK en een gebroken arm nog steeds vol motivatie doorgaat. De titel van Renner van het Jaar werd door Mick overgedragen aan Hidde, voor zijn groei als renner en zijn constante positieve bijdrage. Gefeliciteerd Lynn en Hidde!

Bekijk vooral ook de foto’s van het kampioenschap en de andere evenementen via onze nieuwsbrief en socials.

Fotos

Uitslagen Jeugd

Uitslagen Nieuwelingen / Junioren

Uitslagen Volwassenen

Uitslag Koppeltijdrit

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!